Friday, September 12, 2008

So Collagen Slimx (New Product)

SIHAT . CANTIK . LANGSING
So Collagen Slimx dihasilkan daripada bahan yang terbaik seperti sterol tumbuhan yang dapat membantu mengurangkan kolesterol dan menjadikan badan lebih sihat dan bertenaga. Kecantikkan akan terselah dengan pengambilan So Collagen Slimx ini. pastikan anda berpuas hati dengan So Collagen Slimx ini kerana ia akan memberi kesan yang terbaik untuk anda.
Ingredients : Fructosa, Soya Extract, marine Collagen, Palnt Sterols, Creamer.

SOYA - Ekstrak soya berfungsi sebagai bahan semulajadi untuk mencerah dan mencantikkan kulit dari dalam agar kulit kelihatan lebih muda dan berseri secara semulajadi. Ia juga membantu mengurangkan paras kolestrol dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh tubuh kita.

KOLAGEN - Marine Kolagen adalah ekstrak dari ikan laut dalam yang kaya denga 20 jenis asid amino yang dapt membantu mengurangkan garis-garis halus dan kedut-kedut pada wajah sekaligus menampilkan wajah yang sihat. Ia juga menghalang proses pengeluaran kedut-kedut dan garis-garis halus yang baru.

STERO TUMBUHAN - Acticol dengan sterol tumbuhan pastinya dapat membantu mengurangkan kolesterol. Dengan pengambilan So Collagen Slimx setiap hari sebelum mengambil hidangan berat dapat membantu menyekat penyerapan kolesterol ke dalam darah.

No comments: