Thursday, December 26, 2013

Reception Makeup @ Alam Dami, Cheras

Pengantin Request tak mau pakai bulu mata...

 


Makeup Nikah @ Alam Damai, Cheras

Azam baru katanyaaaa kannn hahahaha...  Maaf ler sayang2 semua... gambar kureng menyerlah... pakai camera HP katanyaaa... so ambil mana yg ok aje ler yer! 

Pegantin ahkak nie request tak mau pakai bulu mata...




Thursday, December 12, 2013

Azam Tahun Baru...

Salam semua! Ok tak tajuk yg kat atas tu... azam akak tuk tahun 2014... errmmm korang perasan tak nando satu pong gambo pantin2 yg akak makeup kan tuk tahun nie... sebabnya akak malas nak ambil gambo pantin2 yg akak makeup yg ... tah tak tahu nape kemalasan melanda diri ini #hantukkepalakatmeja# di sebabkan akak malas nak ambil gambo pantin2 yg akak makeup kan... biznesss mengandam akak nie langsung tak mendapat sambutan #sambillapairmata# uuuoollsss! akak masih lagi buat mengandam yer sayang2 semua... akak masih aktif lagi ok hahahaha... klu korang masih mencari lagi mak andam tuk memakeup kan korang pada hari bersejarah ... meh sini call akak nie hahahaha... klu malas nak call wasapp aje akak nie ok... akak ada 2 no... klu korang nak sms @ call use yg ini 013-203 1047... tp klu korang malas nak sms @ call... wasap aje akak kat no nie 018-308 8386... 

Tahun ini saya berjanji akan merajin kan diri ini utk mengambil gambo pantin2 yg sudah akak makeup kan... tp kannnnnn...leh tak takyag ambil gambar sebelum makeup...malas aarrrrr hahaha #larisambilgoyangbontot#

K Byeee...

Tuesday, May 21, 2013

Alooooo Semua....

hahahaha..... sungguh lama dah tak update blog... ahkak bz ler every weekend (gila bz cam retis kannn  hahahaha) nak detak gambar pengantin nan adooooo... skrg nie malas bebenor nak ambil gambar pegantin sebelum gan selepas makeup.... tau tau sampai umah pegantin... gie makeup pastu balik....eeehhhh silap makan dulu baru balik (ahkak nie tak leh dipisahkan gan makanan hahahah) *larisambilgoyangbontot*

Nie nak bagitau nie...ahkak ada buat bisnes baru hohohoho.... JUAL JUBAH gan BAJU KURUNG yelah kan ke dah nak dekat raya nie....so sesapa yg nak nengok keleksi jubah gan baju kurung ahkak... sila2 ler add FB ahkak yg kat belah kanan ituu... ZARA RIZ'QIN COLLECTIO...klik aje... nati i accept u yer sayanggg....

Cepat2 tau add ahkak... kang abis jangan plak gigit jari hehehehehe.... opppsss!!! lupa nak bagitau.... baju kurung dan kurung pahang tu... ahkak bring " De'Alfa Boutique* nye brand... so ada sesiapa di sini yg biasa beli baju from De'Alfa Boutique sila ler komen yer.... ahkak rasa kualiti kain dia ok.. manik-manik pong cantik gak... "matakeatastangandidada"...

Owner dia ensem ler hahahaha.... En Shah baik orangnye... tak tifuuu tau... peramah orang nye..erkkkkk!!!

Jommmmm  ke ZARA RIZ'QIN COLLECTION.....